HEADLINE

Selamat Meyambut Ramadhan

Salam dan selamat sejahtera buat semua warga ex-smt kuantan… rasanya tak terlambat lagi saya ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak … semoga kita semua mendapat keberkatan dari Nya …. kepada yg boleh berpuasa jangan pulak nk ponteng-ponteng… ingat kita bukannya makin kecil… semua semakin dewasa… kepada sesiapa yg nk buat majlis berbuka puasa boleh lah [...]

Read more »

RECENT POSTS

Mini Gathering

Mini Gathering Tarikh : 30 January 2010 Masa : 12.30 pm – 16.30 pm Tempat : akan di beritahu kelak Salam dan selamat sejahtera semua… atas perbincangan dengan seorang rakan masa lepak ngan dia tempoh hari… kami nk buat mini gathering dalam masa terdekat nie… dan kami cadang nk buat dekat area KL saja sebab [...]

Read more »

Report : 2nd Meeting [Friends Reunited - 10th Anniversary Batch 98/99]

Hari ni baru daku berkesempatan meng’update’ blog ini… 2nd meeting dengan jayanya telah dilaksanakan ahad lepas… cuma ini sahaja yang dapat menghadirkan diri… mananya yang lain!!! … 1st meeting ckp x announce … 2nd meeting siap email lg kat semua… hahaha… mesti korang xde alasan nk ckp ” ek eleh… meeting x bagitau, kalo x [...]

Read more »

Siapa ada gambar?

Salam, Kepada kengkawan (SPM99) … korang ade tak gambar2 lama kelas ke, sekolah ke … bleh email ke spm99[at]smtkuantan[dot]com … nak masuk dlm gallery nnt. kalau ade gambar2 cikgu ke lagi bagus. p/s: aku ade satu album je yang tinggal … huhu … tp nak kene cari scanner dulu … gambateh! Thanks.

Read more »

2nd Meeting [Friends Reunited - 10th Anniversary Batch 98/99](UPDATED)

Dear All Ex-Smt Kuantan Batch 98/99 You are warmly invited to the above. Details are as follows :- Date               : 21.06.2009 Day                : Sunday Venue           : Paparich, PJ (near Digital Mall, PJ) Time       [...]

Read more »

New Theme!

thanks to maha sbb tolong ftp theme ke site. byk website gak aku search utk mencari theme yg sesuai. akhirnye aku dpt gak yang nie. pastu aku godek2 sket function dia (marah la tuanpunye theme nie nnt :p)… kemungkinan nnt blog nie akan dijadikan mainpage utk subdomain ‘SPM99′. aku akan godek a few functions utk [...]

Read more »

1st meeting @ KFC wangsa maju

Salam dan selamat sejahtera semua. akhirnya berjaya jugak saya ‘up’ kan blog serta main site yang akan dimulakan pembinaanya bermula dari hari ini. segala ‘update’ serta perkembangan semasa akan di’update’ kan disini. pertama kali maaf lah sekiranya ayat-ayat yang saya tulis ini lintang pukang atau macam ayat chatting sikit. saya akan cuba buat yang terbaik [...]

Read more »